Főszerepben: a savanyú káposzta!

A savanyú káposzta a téli időszak olcsó és egyben egyik legkiválóbb C-vitamin forrása. Készíthetünk belőle leveseket és főételeket. Összeállított menüsorunkkal, ehhez adunk segítséget.  

Kurzushoz tartozó menü
időpontonként a menü részben eltérhet

  • Savanyú káposztás bableves pácolt pulykahússal
  • Töltött káposzta szárnyashússal rántás nélkül készítve
  • Mustáros tarja savanyú káposzta ágyon sütve, fűszeres burgonyával tálalva

Kurzus időpontja: 2017-12-11 18:00 - 21:00

Jelentezem

«   2017    »
«   December   »
H K Sz Cs P Sz V
123
45630 perces vacsorák7Készüljünk együtt a karácsonyra! 8RANDIKONYHA910
11Főszerepben: a savanyú káposzta!121314151617
18192021222324
25262728293031
1123 Budapest, Greguss u. 11.
info@krisztifozoiskolaja.hu
+36-1-426-70-31