Főszerepben: a savanyú káposzta!

A savanyú káposzta a téli időszak olcsó és egyben egyik legkiválóbb C-vitamin forrása. Készíthetünk belőle leveseket és főételeket. Összeállított menüsorunkkal, ehhez adunk segítséget.  

Kurzushoz tartozó menü
időpontonként a menü részben eltérhet

  • Savanyú káposztás bableves pácolt pulykahússal
  • Töltött káposzta szárnyashússal rántás nélkül készítve
  • Mustáros tarja savanyú káposzta ágyon sütve, fűszeres burgonyával tálalva

Kurzus időpontja: 2017-12-11 18:00 - 21:00

Jelentezem

«   2018    »
«   Február   »
H K Sz Cs P Sz V
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
1123 Budapest, Greguss u. 11.
info@krisztifozoiskolaja.hu
+36-1-426-70-31